Dag 23-24. Hvorfor kan ikke folk holde seg til høyre?

Hei

I dag må jeg ta opp en liten ting med dere som er ute å trimmer rundt forbi.

De fleste av dere holder dere til høyre side av veien, gangstien eller hvor dere nå er å trør rundt, men noen av dere avvikere kommer rett i mot på venstre siden for dere, det vil si MIN side.

Hva er galt med dere som ikke klarer å holde dere til høyre side?

Dere er ikke fra ett land med venstrekjøring alle sammen, det tror jeg ikke på.

Tror jeg må ta opp dette med noen på tinget, og få dette inn i de norske lover, så vi får struktur på turfolket her.

Spesielt nå i corona tider er det viktig å holde avstand vet du..

Nei spøk til siden…Nei alvor mente jeg 🙂

Har vært en fin uke med variert trim, både inne og ute.

Kroppen skriker da, vondt over alt til en hver tid, men det gjør vel godt til slutt da sikkert.

Men kjenner jeg klarer motbakkene bedre, og sultfølelsen som er der konstant ikke plager meg så mye.

Nå gjenstår en trimrunde før jeg har veiing og helg i morgen.

Det kommer en oppdatering i morgen etter innveiing 🙂

Nå drikke opp kaffen, på med trimtøyet, få på en podcast på øret og trø en runde, fordi jeg er flink…

Legger ut en liten snapp fra turen om dere vil ha bevis på at jeg faktisk er flink.

Sees  her i morgen.

Ha en fin kveld.

Ivar3000

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post

Andre artikler

Dag 82: Sko sko sko og Poker NM

Hei folkens Takk for sist, begynner å bli 3 uker ish siden sist. Den siste tiden har vært ganske normale, det vil si jobb, trim og online poker. Jeg har slitt med skoene i det siste som de fleste av dere har fått med seg på snap. Kjøpte for noen uker siden ett par med New Balance sko som jeg skrev om i det forrige innlegget, disse ble ikke bedre så jeg måtte nok ut å kjøpe enda ett par sko. Denne gangen har jeg siktet meg inn på Mizuno Wave Kizuna 2, disse var dyrere enn NB skoene, og merket rimelig kjapt dette var noe helt annet. Jeg har utvidet runden min litt da jeg ikke blir like sliten lengre, og disse skoa gjør at ryggen ikke stivner på langt nær så fort som noen andre sko jeg har hatt, så jeg er nok mer avslappet med disse på virker det som. Det begynner å bli en rutine som ikke er så tung nå med det å ta på seg trimklær og ta en runde i ukedagene. Nå skal det sies vekta har vært rimelig på stedet hvil i det siste, så ble litt overrasket i dag når jeg sjekka, den var nå nede i 126kg, det vil si 14kg siden start i januar det gitt. Det er veldig bra, så får vi se hvor mye påska vil ødelegge nå da,hehe Har egentlig plan om påske i Røldal, men når myndighetene stenger ned og smitten stiger blir man jo litt i tvil om det er lurt å reise vekk. Vin smaker godt hjemme og det 🙂 Nå denne uken er det fullt fokus på kveldene da Poker NM som vanligvis spilles i Dublin uka før påske, nå går Online, så det blir noen timer foran pcen. I kveld starter hoved eventen (Main) så jeg skal spille og gjøre mitt aller beste for å komme meg til dag 2 som bør være innenfor rekkevidde. Dag 2 går på lørdag, før finalen avgjøres på søndag. Vil du spille NM finner du mer info her: https://promotions.betsafe.com/poker-nm-2021/no/ Jeg har faktisk laget meg en Twitch kanal https://www.twitch.tv/ivar3000 hvor jeg vurderer å streame deler av min NM deltagelse på, så stikk gjerne innom og trykk på FOLLOW knappen, så får du beskjed når jeg går online. Ellers blir det mest oppdateringer på snap (Ivar3000) framover også, men får nok litt bedre tid framover etter NM så skal prøve å bli flinkere å oppdatere her også. Ha en riktig god påske folkens.   Ivar3000

Dag 60: Nye sko og ny rute.

Heisann sveisann Nå er det vel over 14 dager siden jeg skrev her inne, og du trodde gjerne jeg hadde gidd opp hele prosjektet? Da må jeg nok skuffe deg som ikke har fulgt med på snap da, de som har, vet jeg har gjort jobben 4 dager i uka. Det har vært mye rutine, og ikke så mye nytt, bare vanlige dager, for det er det flest av. Siden sist har jeg dingla meg til å kjøpe noen nye sko også, da jeg til tider har slitt litt med gnagsår og i vondt i beina. Denne gangen har jeg prøvd ett merke jeg aldri har eid før, nemlig New Balance. Siden det er de aller første skoene av denne typen jeg har kjøpte jeg ikke toppmodellen, men en litt rimeligere modell for å prøve de ut litt først. I dag hadde jeg første tur med disse skoene, og det var ikke bare rundt den vanlige halvtimes løypa mi her på Vardeneset nei, det ble første gang rundt Hålandsvannet  på minst 5år, som er rett rundt 7km som tok en time og femten minutter. Dempingen og stabiliteten bak i skoen var veldig bra, ikke fikk jeg gnagsår heller, men jeg hadde gjerne litt tynne sokker, og dro nok ikke godt nok til framme på foten da nedoverbakker gjorde vondt i stortærne da de butta fram i tuppen, men så er det litt lengre tur enn vanlig og da, så jeg vil si de er godkjent så langt. Får gi de ett par uker til og gjerne ha noen tykkere sokker, så blir de nok veldig gode og jeg skal gi de en karakter på terningen. Så over til vekta og formen… Formen er betydelig forbedra og det er ikke pusten det står på lengre, nå er det vel musklene som må pumpes opp litt etter litt her. Vekta er på vei videre nedover også, selv om badevekta konka når jeg skulle teste den i dag så vet jeg at før helgen sa vekta 129kg, og etter den lange turen i dag ser jeg for meg enda lengre ned, så dette går rette veien, og nå som våren nærmer seg er det lettere å komme seg ut å trø litt også, bare se dette bildet jeg tok i solnedgangen ved Hålandsvannet i kveld.. Fint ja? Så ett lite tips til slutt her da. Små grep litt og litt er nok, og som jeg har sagt hele veien er det hva man stapper i tryne som utgjør den største delen i vektnedgang. Så her er noe man kan ha til kveldsmat, som vanligvis ville hatt 650 kcal på tre knekkebrød med vanlig Norvegia og Brelett, tar du disse under her på knekkebrødet, så blir det bare 309kcal..Veldig lite grep, men det hjelper litt tror jeg da.. Selv om jeg ikke er noe ernærings person, forstår jeg de tallene den Lifesum appen spyr ut til meg når jeg legger inn disse da.. Enkelt er det. Til vi sees igjen, ha det fint, og husk det er litt mer oppdateringer på Snap (Ivar3000)   Ivar3000

Dag 44: Vektnedgangens stopp

Hei hei Beklager at det er over en uke siden sist jeg skrev noe her, men det har ikke vært så mye å rapportere om her for å være helt ærlig. Vektnedgangen har stoppet helt opp, da mener jeg helt stopp faktisk. Jeg vet det er helt normalt at det stopper opp litt, men ikke helt da.. Det går helt fint men synes det godt kan gå ned fortere da.. Jeg får vel kutte fra 3 til 2 brødskiver eller knekkebrød til lunsj da gjerne, men tror ikke det er så galt det jeg trør inn heller, så jeg regner med nedgangen skal starte opp igjen snart, eller jeg vet det kommer til å skje. For jeg er ikke lei, har ikke lyst å gi opp, for det jeg merker er at formen og pusten har blitt sinnsykt mye bedre, og beltet har gått inn minst ett hakk, så jeg ser og kjenner forandringen fordi om vekta stoppet opp. Mandag hadde jeg årets lengste tur så langt på ca en time, med opp og nedover i ca 5km tenker jeg, har ikke noe nøyaktig måling, men det er ikke så viktig for meg heller. Det viktige er at jeg har noe kjekt å høre på, som en krim-podcast, for da tenker man på noe annet enn at det er tungt opp bakken… Stiv og støl blir jeg ennå, men jeg kjenner jeg kan gi litt ekstra oppover, ikke bare så vidt overleve. Jeg synes det er godt at det bart igjen nå, hater snø og is der jeg prøver å gå, men har plan om å kjøpe nye sko nå, har slitt ut, eller føler alle de forskjellige skoene jeg har ikke er gode nok for så mye trim som jeg kommer å drive med framover, så skikkelige sko til dette bruket må til, litt oftere framover. Men nå, allerede kl.19:00 er jeg ferdig trimma, dusja og spist, så nå skal jeg se fotball og slappe av resten av kvelden, før det blir kjøretur til verftet vårt i Egersund for å inspisere noen nyproduserte stål konstruksjoner som skal løftes og  sendes til Johan Sverdrup i neste uke, da det nærmer seg med stormskritt at vi skal ut med en ny stor modul til den ene plattformen der, så man kan produsere mer olje, og AS Norge skal få mer penger på bok framover. Har hatt hjemmekontor i 11måneder nå, så det er alltid godt å ta seg en tur å faktisk møte litt folk også en gang i blant, selv om jeg er helt for at folk skal holde seg hjemme mest mulig for å unngå spredning av covid-19. Helt til slutt dagens tips: Skal du ned i vekt, ikke vei deg hver dag, ikke nødvendigvis hver uke heller.. Hver 14.dag holder, da vil du se resultater bedre enn om du står å gnurer på den stygge vekta for ofte. Har dere tips til de beste skoa for asfalt og grus for en feit kar, legg gjerne link til skoene på facebooken, hvis jeg ikke har klart å få til kommentarfeltet under her da, hehe Nei vi snakkes over helga folkens, eller så ser dere meg på snap (Ivar3000)